LULLA DOLL


Rauhoittavaa läheisyyttä

Auttaa vauvoja ja taaperoita nukkumaan paremmin


Lulla-nukke on nukkumiskumppani keskosille, vauvoille ja taaperoille. Lullan hengitysäänet ja sydämenlyönnit tuovat läheisyyden tunnetta ja helpottavat nukahtamista. Ääni aktivoituu rintakehää painamalla ja kestää jopa 8 tuntia.

Lulla-nuken toimivuus perustuu kenguruhoitoon ja läheisyyden tunteen tuomiseen vauvalle. Lulla -nuken valmistaja RoRo on Lulla Nuken kehitystyön aikana kuullut lääkäreitä, sairaanhoitajia sekä psykologeja.

Lulla Doll on nyt uusi Suomessa. Lulla Doll tuli markkinoille vuonna 2016 Euroopassa ja Amerikassa. Se saavutti niin suuren suosion, että vanhemmat maksoivat satoja dollareita omasta nukestaan valmistajan varaston loputtua ja Lulla Dollien käytyä vähiin. Suomessa nuken maahantuojana toimii Pink Hippo Oy. Jälleenmyyjät voit tarkistaa oheisesta listasta:

Lastenverkkokauppa.fi, www.verkkokauppa.com, www.minime.fi

Suunniteltu rakkaudella


Ulkonäkö - Lullan nuken neutraali ilme ja värit on valittu niin, että nukke on sopiva kumppani kaikille lapsille. Ulkonäköön on myös vaikuttanut vauvojen halu mieluummin tarkastelta asioita, joilla on ihmisen kasvojen piirteet.

Ääni - Lullan ääni on rauhallinen hengitysääni sekä sykkeen ääni. Niiden lujuus on turvallisella 65 dB: n äänenvoimakkuudella.

Kosketus - Lullan pintakangas on pehmeää luonnonpuuvillaa. Lulla Dollin voi pestä pesukoneessa, joten se on turvallinen lapsille, joilla on vielä alikehittynyt immuunijärjestelmä ja kehittymättömät hengityselimet.

Tuoksu - Nukke voi imeä tuoksua hoitajilta, jos he pitävät sitä ensin ihonsa läheisyydessä, ennen kuin he antavat Lullan lapselleen. Tuttu tuoksu lisää mukavuutta ja turvallisuutta

"On monia syitä, jolloin vanhemman on oltava pois pienokaisen läheltä. Ne voivat olla jokapäiväisiä tilanteita, joissa vauvat voisivat hyötyä lisäläheisyyden tunteesta, esimerkiksi autossa, apuna nukahtamisessa tai kun vanhemmat ovat vielä hereillä, mutta on vauvan nukkumaanmenoaika. On myös vakavampia syitä, kuten vanhempien ja vauvojen sairastaminen ja myös sairaalahoito. Itse asiassa Lulla-nuken idea syntyi, kun ystäväni oli vauva syntyi ennenaikaisesti ja hän joutui jättämään vauvan yksin sairaalaan joka ilta kahden viikon ajan. Silloin päätin tuoda Lulla-nuken. "

- Roro:n perustaja Eyrún

Mikään ei voi korvata rakastavaa ihmissuhdetta, mutta Lulla Nukke on tähän se toiseksi paras ♥


Pink Hippo Oy - Hirsalantie 11 - 02420 Jorvas - asiakaspalvelu@happyhippo.fi